В Продължаваме промяната обмислят рестарт на формацията с нов лидер,

...
В Продължаваме промяната обмислят рестарт на формацията с нов лидер,
Коментари Харесай

ПП обмисляли преврат, гласят Асен Василев за премиер

В " Продължаваме промяната " обмислят рестарт на групировката с нов водач, с цел да бъдат минимизирани нанесените от ръководството имиджови вреди, написа в новия си брой седмичникът " Филтър ".

Слуховете за напрежение сред Кирил Петков и Асен Василев и засилилите се упоритости на вицепремиера да се изкачи още по-високо във властта вървят от към месец. Медийната интензивност на Василев в последно време е натрапчива и включва изяви освен пред наши, само че и пред непознати медии.

Василев иззе лидерската роля от Петков още на конференцията след прекъсването на съветския газ. А изявлението му за " Скай нюз ", в което съобщи, че България ще издържи вечно без съветски газ, събра и получи голямо утвърждение у нас и в чужбина. Дори разочаровани от Политическа партия не скриха, че са подготвени да ѝ дадат късмет да продължи, в случай че Асен Василев оглави кабинета, написа " Филтър ".

Така среди в Политическа партия в действителност обмисляли разновидности за рестарт на групировката, откакто министър председателят все по-често ставал обект на насмешки - изключително след апела му българите да дарят по една заплата за Украйна. За да се стигне до рокада на върха, първо Петков би трябвало да подаде оставка, след което президентът да връчи нов мандат за сформиране на държавно управление, показва седмичникът.

И отбелязва, че сходен ход би бил прекомерно опасен в актуалната обстановка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР