В присъствието на академичното ръководство, ректорът, проф. Николай Изов удостои

...
В присъствието на академичното ръководство, ректорът, проф. Николай Изов удостои
Коментари Харесай

НСА удостои Тервел Пулев със сертификат за доброволчество



В наличието на академичното управление, ректорът, проф. Николай Изов удостои първенеца по бокс Тервел Пулев със документ на Центъра по доброволчество към НСА " Васил Левски " за цялостната му доброволческа активност от началото на пандемията от КОВИД-19.

На два пъти в границите на една година докторантът в докторска стратегия " Теория и методология на спортната просвета " в НСА се причисли към екипа на Спешно поделение в УМБАЛ " Софиямед " с действия на първа линия, подпомагащи медици и пациенти в ежедневната сложна борба с подлата болест.

  " От името на ректорското управление желая да поздравя Тервел по тази причина, че продължава да е образец по какъв начин всеки може да е потребен, трансформирайки публичните потребности в персонални дела. Ние се гордеем, че е наш ученик, който не стопира да оказва помощ без да се обявява, като по този метод удостоверява на процедура, че спортът построява качествени персони и ценностна система, по този начин нужни през днешния ден на младежите в България ", съобщи проф. Изов и добави, че Тервел Пулев е един от възпитаниците на Академията, които всекидневно издигат нейния авторитет както в спорта, по този начин и отвън него. 



 От своя страна звездата на българския бокс благодари за признанието и показа, че постоянно се усеща неповторимо, когато е в НСА и ненапразно продължава образованието си тук.

  " Обръщам се с признателност към всички Вас за това, което вършиме за мен, методът по който ме карате да се усещам, когато съм тук. Това, за което ме отличавате през днешния ден е моя идеология, мое мислене и по този метод дисциплинирам и децата си. Може да не станат огромни спортисти, само че доста по-важно е да бъдем хора ", сподели още Тервел Пулев. 

Ръководителят на Центъра по доброволчеството в Спортната академия, доцент Георги Драганов, връчи на Пулев и благодарствено писмо, за това което прави във високохуманната си активност в качеството му на член на академичната общественост, състезател, човек и държавник.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР