В преследване на лукс и богатство жените от тези зодии

...
В преследване на лукс и богатство жените от тези зодии
Коментари Харесай

Жените от тези зодии избират парите пред любовта

В гонене на разкош и благосъстояние дамите от тези зодии не се стопират пред нищо. Те са способни даже да се откажат от любовта в името на парите.

Телец

Жената от тази зодия е подготвена да показа със своя обичан компликациите на бедния живот. Но връзката им няма да продължи дълго. Не след дълго дамата Телец ще си даде сметка, че нейната всеотдайност не си е заслужавала, написа iwoman.bg.

Близнаци

Жените от този знак мечтаят за принца на бял кон и са подготвени на всичко, с цел да го задържат, когато той се появи на хоризонта. Дори и в случай че към този момент има семейство и деца, дамата Близнаци би се отказала от тях в името на охолния живот с новия си обичан.

Скорпион

Жената Скорпион е родена за разточителен живот и при предпочитание от нейна страна елементарно го получава. Ако не от сегашния си брачен партньор, то от бъдещия си.

Водолей

Красивата жена би трябвало да се къпе в разкош, а не да е през целия ден до печката - в това имат вяра дамите, родени под знака Водолей. Жената от тази зодия би се отказала от фамилията си, в случай че срещне по-богат ухажор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР