В препълнена зала в Драматичен театър Драгомир Асенов, по време

...
В препълнена зала в Драматичен театър Драгомир Асенов, по време
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: ГЕРБ представи листата си за европейските избори пред близо 700 души в Монтана

В претъпкана зала в Драматичен спектакъл " Драгомир Асенов ", по време на концерт-спектакъл „ Европа за нас и ние за Европа “, беше показана листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в Монтана. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Гости на концерт-спектакъла бяха претендентите за евродепутати от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова, Ивелина Василева, доктор Иво Ралчовски и Илия Лазаров, народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, регионалният шеф Росен Белчев, зам. регионалният шеф Нина Петкова, кметът на Монтана Златко Живков, членове на общинските управления на ГЕРБ, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията. Листата показа някогашният евродепутат Владимир Уручев.
По време на събитието Лиляна Павлова съобщи, че с цел да има стопански напредък и възобновление на Северозападна България - би трябвало непоклатимост освен на национално равнище, само че и в Европа. „ Само ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май е поръчител за това “, сподели Лиляна Павлова.
„ Ние сме тим и постоянно сме работили в екип. Листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е формирана от хора с доста огромен опит и експертиза, хора, които познават европейските институции и метода, по който работят те “, съобщи от своя страна Ивелина Василева.
„ Аз одобрявам идеята да бъда представител на Северозапада в Европа. Благодаря на нашето регионално управление, което ми гласоподава това голямо доверие, и на Политическа партия ГЕРБ, която акцентира какъв брой е значим този район за България “, безапелационен бе доктор Иво Ралчовски.
" Това е нашата листа от спечелили. Благодарение на тези хори гласът на България в Европа се чува. Убеден съм, че на 26 май ние ще извоюваме 12-тата поредна победа на ГЕРБ ", означи регионалният координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР