В предстоящото пленарно заседание в четвъртък народните представители ще гласуват

...
В предстоящото пленарно заседание в четвъртък народните представители ще гласуват
Коментари Харесай

Депутатите гласуват декларация в подкрепа на членство на Украйна в НАТО

В идното пленарно съвещание в четвъртък народните представители ще гласоподават Проект на декларация в поддръжка на участие на Украйна в НАТО. Вносители са Бойко Борисов, Десислава Атанасова, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Тошко Йорданов, Павела Митова и Екатерина Захариева, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Депутатите ще гласоподават и Проект на решение по настояването на основния прокурор от 2 юни 2023 година за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Бойко Методиев Борисов - депутат в 49-ото Народно заседание.

Освен това народните представители ще проведат и Второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пазарите на финансови принадлежности, импортиран от Министерски съвет, както и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за чужденците в Република България, импортиран от Министерски съвет.

Народните представители ще проведат и Второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за поощряване на заетостта, импортиран от Министерски съвет, както и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пътищата, импортиран от Министерски съвет. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР