В предложения алтернативен бюджет БСП иска въвеждането на необлагаем минимум,

...
В предложения алтернативен бюджет БСП иска въвеждането на необлагаем минимум,
Коментари Харесай

БСП: Искаме необлагаем минимум, защото българите живеят в потресаваща бедност

В оферти различен бюджет Българска социалистическа партия желае въвеждането на необлагаем най-малко, тъй като голяма част от българското население живее в потресаваща беднотия. Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на социалистите Крум Зарков, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

„ От към 3 милиона обезпечени българи, 2,8 милиона получават заплати от сред 510 и 3300 лв.. Има обаче и такива, които взимат в пъти повече от останалите и те ще би трябвало да заплащат по-високи налози ”, изясни Зарков.

Във вторник от Българска социалистическа партия желаеха въвеждане на напредничав налог и необлагаем най-малко. Идеята е удръжките от минималната работна заплата да отпаднат, а налозите да се дефинират по отношение на приходите - колкото повече са те, толкоз по-високи да бъдат данъците.

„ Плоският налог не е лява марка. Той изигра своята роля и по тази причина предлагаме в този момент да се дебатира ”, сподели още Крум Зарков.Според него средствата, разпределяни в разнообразни браншове, не престават да се усилват без да се вършат съществени промени.„ Повечето пари не водят до по-добри резултати ”, разяснява още депутатът от Българска социалистическа партия.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР