В предаването: Спортен обзор Както винаги започваме със спортен обзор от изминалата

...
В предаването:
Спортен обзор
Както винаги започваме със спортен обзор от изминалата
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 07.01.2023: Владимир Стоянов, Евгения Раданова, Румен Пайташев, Сана Алсбей-Драгова

В предаването:

Спортен преглед

Както постоянно започваме със състезателен преглед от миналата седмица. До мен е спортният публицист Владимир Стоянов , с който ще обсъдим по-интересните вести от света на спорта!

Сред тематиките:
Наградите „ Спортист на годината “ Първото издание на интернационалния екипен шампионат по тенис United Cup Погребението на Краля на футбола – Пеле
Какво е чувството да отразиш 9 международни и европейски шампионати, да разговаряш с едни от най-големите звезди на международния футбол и да бъдеш награден за професионализма си от самия Роналдо. Научаваме отговорите на тези въпроси от спортния публицист и създател на „ Световна футболна енциклопедия “ Румен Пайташев .

Спортни провокации

Впускаме се в магията на зимните спортове – сезонът на зимните спортове е в разгара си и изцяло естествено Кари опитва зимен спорт. Този път спортното предизвикателство е шортрек, а на помощ идва олимпийският вицешампион по шортрек Евгения Раданова .

Възстановяване

Как да заспиваме по-бързо и по-лесно, в случай че сме тревожни и имаме проблеми със съня. Това ни демонстрира Сана Алсбей-Драгова .

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР