В предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия временно отстранения кмет на

...
В предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия временно отстранения кмет на
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Гешев лъже през цялото време

В предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия краткотрайно отстранения кмет на столичния регион "Младост " Десислава Иванчева и зам.-кметът Биляна Петрова упрекнаха зам.-главния прокурор Иван Гешев в неистина.

Във време на мракобесие, репресии и говорене на лъжи от представители на прокуратурата сме. Лъжа е, че имам забавени преписки и плевел нощен живот, както сподели Гешев, съобщи Иванчева.

Иван Гешев си сменя версиите в границите на три минути, сподели Биляна Петрова. Трябва да се проверява какво вършат СРС-тата по нашето дело в един уебсайт, непосредствен до прокуратурата. Ние поискахме да бъдат разкрити всички СРС-та, с цел да се чуе цялата истина. СРС-тата се употребяват единствено за черен пиар против нас – качени в интернет са единствено тези, които обслужват тезата на прокуратурата. Има миг, когато споделям "децата да не вървят в центъра ", а се чува "не желая 10% ", съобщи Петрова.

Това е същото както с детето от Пловдив, на което бяха пуснати персоналните данни. Това е приключване на информация и престъпно деяение. Той споделя "кои сме ние, че да го проверяваме ". Всеки жител може да го проверява. Покрай него има доста фрапиращи данни и някой би трябвало да ги проверява, уточни Десислава Иванчева.

Той лъже от самото начало. Той има покупко-продажби с 9 парцела без пари или съвсем без пари. Един прокурор би трябвало да приказва с конкретика. Несериозно е да споделя "едни хора ", "едни ползи ", все едно споделя "една жена сподели ", съобщи Биляна Петрова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР