В предаването Панорама по БНТ Крум Зарков, каза че воля

...
В предаването Панорама по БНТ Крум Зарков, каза че воля
Коментари Харесай

Крум Зарков: Законът за съдебната власт е много сложен закон

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Крум Зарков, сподели че воля за опозиция против мигрантския напън, само че за жалост няма правна норма, която да отговори на такива нещастия, като тази в Локорско. „ За страдание ние мислим постоянно постфактум. Сега, когато стартират да се разискват тези тематики за правото, за бежанците и други. Нека да спрем да приказваме за хората-бежанци като за скакалци. Сигурен съм, че органите на Министерство на вътрешните работи ще си свършат работата, те ще заловят причинителите. Но битката за запазване на границата и решение на проблемите, занапред следва ".

Какво са глобите Магнитски - те са предпазен механизъм на Съединени американски щати, те защищават себе си от капитали, които смятат за мръсни, изясни Зарков. „ Кога се ползват те? Когато Съединени американски щати, а и Англия, смятат че страната, откъдето произлизат тези хора, не може сама да се пази от тези капитали и хора, които смятат за рискови. Така е - тези наказания за настоящи за всички нас, само че за лицата нямат юридически резултат. За да има юридически резултат, трябват дейности от българската страна ".

Корупцията по формулировка е нещо, което съумява да пробие формалната държавна политика, добави Зарков.

Законът за правосъдната власт е доста комплициран закон, естествено той буди някои подозрения, само че те могат да се решат, само че с цел да стигне до Конституционен съд, законът би трябвало да бъде признат, обясни Зарков. „ Ние работим и сега по него, аз одобрявам поръчката на господин Борисов, че ще го одобряват, веселя се за нея. Този закон е нужен и Министерство на правосъдието е отворено за всеки, който желае да работи по него ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР