В предаването Панорама по БНТ Костадин Костадинов, каза че изборът

...
В предаването Панорама по БНТ Костадин Костадинов, каза че изборът
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Вече нямаме КС, нямаме правова държава

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че изборът на конституционни съдии беше изработен в прорез със закона. „ Ние към този момент нямаме Конституционен съд, нямаме правова страна, нямаме законова система, нямаме законов ред. Управляващите ни демонстрираха, че могат да трансформират всеки закон, както им е преференциално, да трансформират законите за избрани хора и всяко едно безвластие може да бъде променяно със 165 гласа. Тези хора се опияняват от личната си власт и не го и крият. Това към този момент не е народна власт. "

Ние постоянно сме на страната на закона, на страната на България, съобщи Костадинов.

Нужно е да има институционално почитание към президентската институция, съобщи Костадинов. „ Това поруга българската държавност, за парламентаризъм. От през днешния ден България към този момент не е правова страна ".

Чакаме решението на Конституционен съд за референдума за българския лев, съобщи Костадинов. „ Сега тези 165 депутати споделят „ страната това сме ние ".

Ние имаме своя стратегия, която пазиме близо 10 година, добави Костадинов. „ Ние неведнъж сме обединявали опозицията, в това число предходната седмица. Както има доста мощна сглобка, по този начин и когато решим съумяваме да създадем доста мощна опозиционна групировка в избрани проблеми. Става въпрос за избора на конституционни съдии ".

Гърбът на Възраждане е мнго необятен, върху нас се упражняват всички, това нас не ни тормози, безапелационен е Костадинов.

Българска национална телевизия, „ Панорама "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР