В предаването Панорама по БНТ Иван Костов, каза че много

...
В предаването Панорама по БНТ Иван Костов, каза че много
Коментари Харесай

Иван Костов:Политиката се прави в зависимост от нагласата, идеите и стремежите на хората

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Иван Костов, сподели че доста е значим прочитът на „ отговорността ". „ Може да се пояснява, че този, който взима решението, би трябвало да носи отговорността, в този момент обаче виждаме напълно различен прочит - ГЕРБ оферират договаряния на всички останали. Защо? Защото споделят, че носят отговорност не за решението, което са взели, когато смъкнаха държавното управление, а носят отговорност поради войната в Украйна. "

ГЕРБ споделят, че би трябвало да се направи държавно управление, само че ние не сме във война, да се твърди, че сме във война е опорка на Кремъл, съобщи Костов.

Политиката се прави според от настройката, концепциите и стремежите на хората, които са обединили партиите, съобщи Костов. „ Техните полезности стоят на високо равнище, те дефинират техните дейности. Основната отговорност е към тези, които са ги избрали, те се грижат на първо място за тях. "

Аз не мисля, че ГЕРБ облекчават решението на другите, по-скоро мисля, че го предизвикат, добави Костов.

Самият факт, че тези хора по различен метод са разбрали ролята си в политиката, демонстрират че не съм се справил, безапелационен е Костов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР