В предаването Още от деня по БНТ Ваня Григорова, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Ваня Григорова, каза
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Когато има нередности е редно да бъдат проверен

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Ваня Григорова, сподели че когато има нередности е редно да бъдат тествани. „ Очевидно е, че има потребност някой да ревизира какво се случва. Ако разликата беше над 20000 гласа, ясно е, че нямаше да се занимаваме с протоколите, само че разликата е 5000 гласа, по тази причина е значим всеки протокол ".

Григорова изрично съобщи, че екипът от адвокати приготвят документите, с цел да може в границите на 7-дневния период да бъдат подадени сигналите, жалбите и те да бъдат прегледани.

Казахме, че публикуването на уеб страницата на МЕУ не дава отговор на записаното в Изборния кодекс, изясни Григорова. „ Нашият специалист сподели къде е казусът - това е строго експертен диалог, в който аз не мога да вляза. Нашият специалист е безапелационен, че оповестеното на уеб страницата на МЕУ не кореспондира със записаното в Изборния кодекс. "

При толкоз дребна разлика всичко е допустимо, само че различен е по-важният въпрос - цялостната пропаганда, цялостната акция на моите съперници беше към това да демотивират гласоподавателят да гласоподава и се притеснявам, че това е наш пропуск, счита Григорова. „ Ние не успяхме да успокоим гласоподавателя, че цялата акция на ПП-ДБ и Спаси София не трябва да ги демотивира да отиват до урните. И за жалост по тази причина стигнахме до такава обстановка, в която безусловно би трябвало да броим всеки един глас ".

На места, където се откри, че има проблеми, като да речем празните протоколи, които по-късно са попълвани, да - би трябвало да има ръчно преброяване, съобщи Григорова. „ В момента продължава прегледа на протоколите, които ще бъдат оспорени ".

Подарък ми е бижуто за рождения ден, отговори на въпрос на водещата Григорова. „ От фамилния ми кръг е ".

Аз избирам да не приказвам за себе си в персонален проект, тъй като в последна сметка приказваме за метода на ръководство на столицата, а не за това с какво се храня, с какво се обличам и така нататък, това са жълти тематики, добави Григорова.

Време е да се върнем към политическото, съобщи Григорова. „ Аз имам ясна политическа позиция. А лаиците, които се появиха на публичната сцена през последните месеци, в никакъв случай не са имали ясна политическа позиция. Аз имам история, която може да се отбрани. "

Сглобка може да има единствено сред партии, които могат да образуват болшинство, тъй че сглобката, която се обрисува в СОС е същата, която е на национално равнище, изясни Григорова. „ Очевидно е, че единствената опция за сглобка в СОС е ПП-СДС със Спаси София, дружно с ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. "

В политически сделки не влизам, по този начин отговори Григорова на въпрос на водещата, в случай че й предложат да не апелира изборите, а да стане ръководител на СОС. „ Но в случай че би трябвало да спасим зелени площи, повече витално пространство, ние би трябвало да бъдем дружно, само че няма да вършим взаимни отстъпки, с цел да се договаряме с някои подмолно - това, което ще вършат тези, които взеха София, за жалост ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР