В предаването Още от деня по БНТ Надежда Нейнски, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Надежда Нейнски, каза
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Има промяна в доктрината, която следва Иран и тя е дълбоко премислена

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Надежда Нейнски, сподели че видяно от страни рисковете са повече от очакванията в Близкия изток. „ Но считам, че към момента има опция да не се стигне до ескалация, тъй като даже и най-противопоставящите се страни имат запаси по отношение на това по какъв метод ще се развие спорът оттук насетне. Всичко зависи от това по какъв начин Израел ще реагира. Ако имаше доста убити или опустошения, безапелационният отговор беше неминуем. Но в този момент с помощта на въздушната защита, на Съединени американски щати съвсем всички дронове бяха прихванати и не се стигна до човешки жертви. "

Пред Израел има две благоприятни условия - едната е да реагира доста трагично, т.е. да влезе в открита война с Иран, счита Нейнски. „ Конфликтът в този момент стана очевидно, той от години е скришен, защото Иран дълго години използваше своите проксита. "

Има смяна в доктрината, която следва Иран и тя е надълбоко премислена, счита Нейнски. „ Това е част от огромното геополитическо преструктуриране в света. Иран следват тактиката, която имаше Русия по отношение на Украйна ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР