В предаването Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма да отидем на среща с Денков, най-доброто решение е нови избори

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че през вчерашния ден е победил здравият разсъдък след неодобрението на претендента за министър председател на ГЕРБ. „ Това е обстановка, в която не може да се сформира постоянно държавно управление и най-хубавият ход е да се отиде на избори.

Няма да гласуваме и за акад. Денков по същите аргументи – имаме непреодолими съществени разминавания както с ГЕРБ, по този начин и с Политическа партия, които са вътрешнополитически и външнополитически, безапелационен е Костадинов. „ Тези две партии имат доста прилики, разликите им са само личностни. “

Когато ние поканихме другите политически сили на диалог, те отхвърлиха, тъй като ние поставихме няколко значими цели, преди всичко опазване на българската финансова самостоятелност, описа Костадинов. „ Искахме референдум за приемане на България в Еврозоната. Те отхвърлиха да попитат българските жители. Второто нещо ставаше въпрос за опазване на българската въглищна енергетика. След 2 година би трябвало да понижим с 40% на въглищните централи. Откъде ще пристигна тока поради тези 40% по-малко? Ние нямаме в последните 30 година огромна мощ, която да е присъединена. Само унищожаваме. Другият значим въпрос е демографската злополука – там срещаме схващане единствено от Българска социалистическа партия “.

В българския парламент има 5 американски, 1 турска и 1 българска политическа партия, те гласоподават, защитавайки непознати ползи, това е показателно, безапелационен е Костадинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР