В предаването „Лице в лице“ по бТВ Любомир Спасов, каза

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Любомир Спасов, каза
Коментари Харесай

Любомир Спасов: Ако спрат ТЕЦ „Бобов дол“, София може да стане като дискотека

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Любомир Спасов, сподели че, в случай че Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ бъде спрян, един от най-лошите разновидности, който може да се случи, е София да стане като дискотека. Според него това, че тецът не дава отговор на разпоредбите е хвърлено в пространството обвиняване.

„ Може би концепцията е, че просто би трябвало да се набележи някой, който да бъде спрян и ние несъмнено сме им харесали най-вече. Това дали отговаряме на законодателството – екологично и всяко друго, има институции, които ни ревизират непрестанно. Има случаи, когато в действителност имаме някакви нарушавания, само че тези нарушавания водят по-късно със себе си наказания. Но в 90% от случаите нарушаване няма. Може би концепцията е някаква друга, не тъкмо това, че избрана мощ страната би трябвало да бъде спряна, тъй като Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ е такава мощ, че тя ще направи доста пакост, в случай че бъде спряна, на енергийната система “, сподели шефът.

Спасов добави, че в четирите краища на страната има четири огромни базови централи, които поддържат сигурността и целостта на енергийната система.

По думите му дружно с компанията снабдител, в теца работят към 1200 индивида.

Спасов заяви, че няколко пъти са желали среща с министър Василев, само че отговор нямат.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР