В предаването Лице в лице“ по бТВ Калина Константинова, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Калина Константинова, каза
Коментари Харесай

Константинова: Искаме да пенсионираме старите модели, не виждаме коалиция с ГЕРБ

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Калина Константинова, сподели че се пробва да бъде политизирана тематиката със починалите служители на реда и това е противен метод. „ Истината е, че битката за преборването на корупцията по границите на България е доста тежка. Затова е значимо да довършим работата си и това, което започнахме “.

По време на нашето ръководство имаше сериозен напън по южната граница, изясни Константинова. „ Всички тези каналджийски схеми са едно завещание от последните 20 година Подозирам, че в последните седмици има и сезонност, когато стане по-топло хората потеглят още повече, по тази причина има и толкоз зачестили случаи. Нещата, до момента в който бяхме в ръководство, бяха значително под надзор, най-малко доколкото аз имам информация “.

Аз съм в софийска листа в 25 МИР, описа Константинова. „ Нашите районни листи се водят от хора, които са от района. В София са лидерските борби, тъй че листите ще бъдат водени от Петков, Василев и Христо Петров, който имаше извънредно висок резултат, аз съм компактно зад него “.

Лена е извънреден експерт и поради челната позиция, която заемаше по време на ръководството във всички борби, които водехме с корупцията, действително тя поради обстоятелството, че нямаше с какво друго да ни нападат, по тази причина те нападнаха нейната персона, добави Константинова. „ Това е излишно да се случва в една акция и тя реши да не разреши по време на акцията това да разсейва от главните тематики, които желаеме да сложим на дневен ред “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР