В предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ

...
В предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ ще предложи по-тежки наказания за пияни и дрогирани шофьори

В предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, упрекна в неистина водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поради изказванието ѝ, че депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов е желал от левицата поддръжка да се понижат наказванията за дрогирани водачи и че "червените " единствени са дали своят вот срещу.

Законът е гледан само на първо четене в здравната комисия. Промяната е в члена, който касае използването на алкохол при пътнотранспортно произшествие - да се добави към алкохол и наркотични субстанции открити по надлежния ред, т.е. с полеви проби. Никъде не се приказва за понижаване на наказването. Това е доста грозно и доста просташко. Освен това, този законопроект е подсилен единомислещо и от сътрудниците от Българска социалистическа партия. В този закон няма нито дума за понижаване на наказванията, акцентира Атанасова.

Депутат от ГЕРБ разобличи лъжата на Нинова за сина на Лъчезар Иванов

Ние считаме, че би трябвало да има незабавни законови промени. Ще предложим увеличение на глобите в Наказателния кодекс. В момента наказването за пийнал или дрогиран водач, предизвикал злополука без жертви е от 1 до 6 години затвор – предлагаме да е от 2 до 8 години затвор. При породена от пийнал или дрогиран водач злополука и породена гибел е от 3 до 15 години - предлагаме да стане от 5 15 години затвор. Който ръководи с 1,5 промила и опиати сега наказването е от 1 до 3 години затвор, предлагаме да стане от 1 до 5 години затвор, разгласи депутатът от ГЕРБ.

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, уточни, че от ГЕРБ ще предложат и промени в Закона за придвижване по пътищата, с които да се усили срокът за прекъсване на регистрация и лишаване на свидетелството за правоуправление на пияни и дрогирани водачи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР