В предаването Домът на футбола имате възможност да видите обстановката

...
В предаването Домът на футбола имате възможност да видите обстановката
Коментари Харесай

Домът на футбола: Поглед в съблекалнята на Ботев Враца

В предаването " Домът на футбола " имате опция да видите ситуацията в съблекалнята на Ботев Враца. Наставникът на отбора Христо Янев застана пред Велислава Миланова, с цел да разкрие забавни детайлности към своята работа.

" Всичко това го вършим, с цел да опознаем футболистите, с които работим, както и метода им на мислене. Успяхме оптимално да се доближим до това по какъв начин футболист реагира в избрани обстановки и какво го кара да размишлява, както и какво го тревожи. Играчите схванаха какво желаеме, както и за какво го вършим. Много от тях са друг метод на мислене, нрав, среда и схващане за живота. Това оказва помощ да станат по-близки между тях, както и по-сплотени на терена ", съобщи Янев.

" Всички би трябвало да бъдем откровени и аз бях на горещия стол. Това са доста потребни срещи, като мисля, че това ще е много ползотворно за тима ", показа играчът на Ботев Враца Стефан Велев.

" Ние с изключение на треньори сме и психолози, както и възпитатели. Прокарваме нашите хрумвания на база нашия опит, като желаеме всички да работят дружно. Понякога работите идват със закъснения, само че не би трябвало да се отказваш от концепциите си, а да накараш цялата група да те следва и да знае какво искаш. Най-трудното е да накарам хората, с които работя да повярват на моята визия за нещата. Опитвам се всеки ден да бъда образец ", добави треньорът на врачани ".

Повече може да видите във видеото!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР