В празничната нощ на пл. „Княз Александър I“ за всички

...
В празничната нощ на пл. „Княз Александър I“ за всички
Коментари Харесай

СДВР с мерки за сигурността на гражданите, които ще посрещнат Нова година на пл. „Княз Александър I“

В празничната нощ на пл. „ Княз Александър I “ за всички столичани и посетители на София е проведен празничен концерт, който ще стартира в 20.00 часа на 31 декември.
С цел гарантиране на сигурността на посетителите Столична дирекция на вътрешните работи подхваща и съответните охранителни ограничения. В региона на проявата ще бъде обособена зона, оградена с парапети и полицейска лента, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Пътното придвижване по бул. „ Цар Освободител “ в сектора сред ул. „ Г.С. Раковски “ и пл.„ Независимост “ ще бъде спряно в 16.00 часа.
Пропускането на феновете ще се реализира през построени контролно - пропускателни пунктове след прецизни инспекции. Няма да се позволяват жители във очевидно несъответстващо положение, както малолетни и малолетни без компаньон. Ще бъдат отпращани гости, които носят неразрешени движимости и предмети- огнестрелно и хладно оръжие, пиротехнически произведения, железни и дървени палки, стъклени бутилки, дезодоранти и други предмети, с които могат да наранят себе си и близките.

Снимка: БГНЕС

Приложена е скица на разположението на контролно -пропускателните пунктове.

 https://www.mvr.bg/images/librariesprovider5/default-album/picture131680fed6fce44e28099e959b013557b.png?sfvrsn=b7a64b74_0
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР