В позиция до медиите от партия осъждат Луковмарш, който започна

...
В позиция до медиите от партия осъждат Луковмарш, който започна
Коментари Харесай

ГЕРБ осъди провеждането на Луковмарш

В позиция до медиите от партия осъждат Луковмарш, който стартира довечера в 17:30 ч. в София. От партията пишат, че след възбрана през две поредни години, "позорът наименуван "Луковмарш " още веднъж поведе своето тъмно шествие в центъра на София ".

Този факт може да бъде избран само като неприличен декаданс и тотална деградация в битката с антисемитизма и езика на омразата от страна на държавното управление на Кирил Петков. остро и изрично осъжда състоялия се поход на омразата, почитащ противоречивата и спорна фигура на ръководителя на пронацистката организация "Съюз на българските национални легиони ", ген. Христо Луков, написа в позицията на.

Събитието е тъжно, само че разумно разследване от трайната индиферентност по тематиката "права на индивида ", демонстрирана както от служебните ръководства на Румен Радев, само че по този начин също и от постоянното на Петков. С отхвърли си да предприеме решителни дейности против провеждането на "Луковмарш ", кабинетът сподели, че очевидно от смяна не се нуждаят порочни схващания, съгласно които обществото би трябвало да бъде делено на породист, етнически и набожен принцип, показват от.

От партията декларират още, че безразличието на ръководещата коалиция връща страната ни в изходна позиция и заличава всеки, реализиран с доста старания, прогрес в битката с езика на омразата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР