В постоянен кошмар, страх и стрес живее от близо две

...
В постоянен кошмар, страх и стрес живее от близо две
Коментари Харесай

Наш голям шампион живее в постоянен кошмар, плашат него, децата му и жена му с убийство

В непрекъснат призрачен сън, боязън и стрес живее от близо две години насам фамилията на именития ни щангист Нено Тeрзийски. Това призна самият троент международен първенец пред " Мач Телеграф ". Нено е отличник на планетата от Москва 1983, Сьодертале 1985 и Острава 1987. Има също така и четири европейски трофеи и четвърто място на Олимпиадата в Барселона 1992.

По-късно Нено беше помощник-треньор в националния тим първо на Иван Абаджиев, а след това и на Пламен Аспарухов преди самичък да поеме кормилото на тима в интервала 2005-2007 година

От много години Терзийски има магазин за кафе, цигари, алкохол и захарни произведения в квартал " Младост " 1А в София, където работи и до през днешния ден. 58-годишният именит щангист описа за кошмарния интервал в живота му.

" Преди две години се разделихме с жена ми Петя и тя отиде да живее при различен мъж. Казва се Ангел Сотиров, на 39 години. Много бързо обаче Петя осъзна грешката си и реши да го напусне, тъй като беше измъчвана. Първо отиде да живее при огромната ни щерка Алиса, след това на квартира, а най-после взехме решение да се съберем и отново да сме дружно. Мъжът, с който се раздели, обаче трансформира живота ни в пъкъл - непрекъснато гонене, закани и обиди към жена ми, обиди към децата ни. Много пъти сме намирали гумите на колите ни срязани...

Последното, на което беше посегнато, беше магазинът ни, който беше строшен. Пускали сме десетки тъжби до полицията, арестували са го, само че след това бързо го пускат. Има записи от камери, има издадена ограничаваща заповед да не приближава жена ми, само че той не я съблюдава. И очевидно колкото по-безнаказан се усеща, толкоз по-смел става ", описа Нено Терзийски.

" Един от най-фрапантните случаи бе този пред зала " Универсиада ", когато засича колата на жена ми и стартира да я души. Тя потегля и го влачи, a най-после се обажда на приятеля на Алиса да пристигна да ѝ помогне. Заплашва жена ми и децата, че ще ги убие, ще ги залее с киселина. Иска пари от жена ми, твърди, че тя му ги е дължала... Има дни, които звъни по 200 пъти по телефона. Тормозът е огромен! Казва: Това ще завърши, когато и където аз реша! Страх ме е по какъв начин дъщерите ми - Алиса и Мелинда, и жена ми ще се приберат вечер и по какъв начин заран ще излязат от домовете си. Гледам непрекъснато да са с компаньон на открито, с цел да има някой да ги пази ", сподели още Нено Терзийски.

Семейството е имало концепция да се реалокира да живее в различен град, само че въпреки всичко огромният първенец не желае да се предава. " Всяко самообладание си има граници, само че не може някакъв си нехранимайко да дефинира метода на живот на фамилията ми. Ако би трябвало, ще стигна до националните малките екрани и ще дам публичност на случая, тъй като повече по този начин не може да се живее. Водим каузи, ето неотдавна жена ми и нейни приятелки свидетелстваха, само че цялата правосъдна система е толкоз бавна... Другото дело е чак на 14 ноември, когато ще бъде изслушан той и негови очевидци. До тогава обаче могат да се случат доста неприятни неща, не дай си Боже ", добави Нено Терзийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР