В последно време темата за психичното здраве набира все по-голяма

...
В последно време темата за психичното здраве набира все по-голяма
Коментари Харесай

Кристиан Костов притесни феновете си за психичното си здраве

В последно време тематиката за психологичното здраве набира все по-голяма известност у нас и по света. От разстройства на прочувственото положение не са застраховани както елементарните хора, по този начин и родни и международни звезди.

Паник офанзивите, от които се оплакват от ден на ден известните персони, идва най-много от хейтърските мнения и злъчни публикации, които всекидневно се сипят против тях от обществените мрежи и уеб страниците. Именно тематиката за „ психологичното здраве “ повдигна и артистът Кристиан Костов въпреки и с възприятие за комизъм.

За задачата артистът разгласява видео на профила си в Инстаграм, в което изяснява, че най-простото решение на казуса е да не чете мненията.

В няколко разнообразни видеа Кристиан споделя, че има моменти, в които се усеща добре, само че при типа на всички отрицателни мнения незабавно се срутва освен настроението му, само че и душeвността му отнася удар. Ето за какво, с цел да резервира психическото си здраве, той просто стопира четенето на хейт.

Според последна информация Кристиан Костов все още живее в Испания, отбелязва vbox7. След експлоадирането на войната в Украйна надареният реализатор и фамилията му са се преместили първо в България, а няколко месеца по-късно - в испанския град Аликанте, откъдето продължава да черпи ентусиазъм за своята музика.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР