В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-вече с мистериозните й

...
В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-вече с мистериозните й
Коментари Харесай

Колко харчи за дрехи принцеса Шарлийн

В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-много с мистериозните й отсъствия от общественото пространство, предположенията за здравословното й положение както и за брака й с принц Алберт. И като че ли позабравихме, че тя е една от най-стилните дами в Европа и освен. Но с всяка своя поява, въпреки и по-рядко, отколкото ни се желае, тя съумява да ни напомни за какво й се възхищаваме.
 Принц Алберт и големите разноски за принцеса Шарлийн и майките на другите му две деца
Жените, които разориха принц Алберт

Колко скъпо му костват Шарлийн и някогашните

Наскоро се заприказва за това какъв брой обича да харчи пари брачната половинка на принца на Монако и по какъв начин не се стопира пред нищо, с цел да поддържа първокласния си метод на живот. А скъпите облекла са основна част от него. Именно по тези аргументи принцеса Шарлийн се съпоставя с Грейс Кели - починалата майка на принц Алберт, която от актриса се трансформира в принцеса и модна икона.

Бившата олимпийска състезателка, родена в Зимбабве, избира да не спазва стриктно кралския етикет и да се облича по свои правила. Затова и всеки тоалет на принцеса Шарлийн е необятно дискутиран. А всичко стартира с булчинската й рокля, ушита от 130 метра коприна от Armani Prive.
 Снимка 653445

Според калкулации, оповестени в Daily Mail, единствено за предходната година и за едвам няколко всемирски появи,  е похарчила над 250 хиляди евро за тоалети. Те са все на известни и много скъпи марки като Valentino.

Пада си и по-луксозните бижута, обувки и чанти, като измежду обичаните й са тези на Manolo Blahnik, Jimmy Choo и Bottega Veneta. 

Най-често съпругатa на принц Алберт избира за публични мотиви или елегантни костюми, или дълги рокли с забавен акцент - като да вземем за пример едно голо рамо. В множеството случаи залага на едноцветни тоалети - в бяло, черно, синьо или алено да вземем за пример. 
 Снимка 653443

 Принцеса Шарлийн и принц Алберт дружно с децата на националния празник на Монако
Принцеса Шарлийн в цялостния й искра

Ето какъв е мотивът

Винаги стилна и безупречна, принцесата на Монако от време на време избира и не толкоз публични тоалети, когато казусът го разрешава. Това най-често се случва по време, когато присъства на спортни събития дружно със брачна половинка си. А когато мотивът го изисква, тя е блестяща като холивудска звезда - същински фешън хамелеон с характерен жанр, който ще остане в историята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР