В последно време се наблюдава отлив от чалга музиката и

...
В последно време се наблюдава отлив от чалга музиката и
Коментари Харесай

Гаф в поп-фолка: Анелия се разголи без срам СНИМКА

В последно време се следи отлив от чалга музиката и работата на представителите от този род внезапно понижа. Дори топ имена в сектора се жалват, че нямат участия и ги е налегнала финансова рецесия.

В устрема си да привлекат аудитория някои от тях стигат до крайности. Пресен образец е певицата Анелия, която постоянно се е славела като една от най-стилните и естествено красиви певици. Пайнерката очевидно е уплашена, че губи позиции и прибегна до остарелия трик в жанра - проявление на цици.



Макар Анелия да не е издула гърдите си като останалите колежки, това не й пречи да покаже повече плът по време на участията си в нощните клубове. На една от последните й изяви се появи с много изрязано горнище, а посетителите на заведението не можеха да откъснат взор от деколтето й.

Най-шокираща е фотографията, на която се вижда по какъв начин Анелия се е надвесила над барабаниста и като че ли всеки миг чака някой да пъхне една двайсетолевка в пазвата. А евентуално в кръчмарските години, преди да стане звезда, и това се е случвало, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР