В последно време отглеждането на различни видове орхидеи сякаш се

...
В последно време отглеждането на различни видове орхидеи сякаш се
Коментари Харесай

Всички, които си гледат орхидея вкъщи трябва да знаят това, за да не останат неприятно изненадани накрая

В последно време развъждането на разнообразни типове орхидеи като че ли се трансформира в същинска фикс идея. Мнозина към този момент не намират място в дома си, на което да настанят новата облага.
Може би сте наясно с развъждането на тези красиви растения, само че надали знаете за заплахите, които крият те.
Опитни цветари разкриват, че орхидеите са растение епифит. Това значи, че през целия си живот биха могли да порастват без съществуването на почва.

Растението си набира питателните субстанции посредством влажния въздух и кореновата система. Специалистите по фън шуй настояват, че не е нужно да изхвърляте всички орхидеи от вкъщи си.

Много е значимо обаче да не ги настанявате в спалнята си.

Може да сътвори проблеми в дома ви Тъй като по време на сън хората са безусловно беззащитни, се счита, че растението може да се възползва от това като открадне част от виталната им сила. Ако макар препоръките разположите орхидея в спалнята си, не се учудвайте, в случай че на сутринта се чувствате неразположени и изморени.

Освен това фън шуй специалистите показват, че орхидеята е женско цвете. В този ред на мисли тя може да окаже негативно влияние върху мъжкото либидо или да скапе аурата му.

Ако желаете да избегнете този проблем има едно решение. Съветът на експертите е да поставите орхидеята в помещението, в което мъжете от къщата прекарват минимум време. Твърди се, че не всеки би трябвало да отглежда това капризно цвете в дома си.

Препоръчително е орхидеята да се отглежда единствено от хора, които имат извънредно мощна сила. Ако характерът ви е мек и предразположен, то е належащо да знаете, че развъждането на орхидеи може да ви сътвори проблеми.

Истината е, че орхидеята постепенно ще изсмуче силата ви, в случай че не знаете по какъв начин да се грижите за нея. Затова е най-добре да се избавите от това растение. Разбира се, не е нужно да го хвърляте, можете да го подарите на ваши близки или другари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР