В последно време навсякъде се спряга името на Остин Бътлър.

...
В последно време навсякъде се спряга името на Остин Бътлър.
Коментари Харесай

Защо Остин Бътлър сподели, че не може да забрави Ванеса Хъджинс

В последно време на всички места се спряга името на Остин Бътлър. И няма по какъв начин другояче след блестящото му показване в биографичния филм " Елвис ", за което младият артист даже получи номинация за Оскар.
 Ванеса Хъджинс, Остин Бътлър и раздялата сред двамата
Ванеса Хъджинс към този момент е свободна жена

Връзката на актрисата с Остин Бътлър е в историята

Но макар шеметния триумф, Бълър не не помни от кое място е тръгнал, както и хората, на които дължи триумфа си. Наското, в изявление за LA Times, той призна, че в случай че е приел нелеката роля на краля на рока, то това е с помощта на някогашната му другарка Ванеса Хъджинс.

" Тогава към момента аз и Ванеса бяхме дружно. При това от толкоз дълго време, че се познавахме чудесно и знаехме кое е най-хубавото за всеки от нас. Именно тя ме насърчи за ролята на Елвис, вдъхна ми убеденост и религия, че мога да се оправя. Без нея едва ли бих го направил и по тази причина съм ѝ доста длъжен ", сподели Бътлър.
 Снимка 604336

Според Bang Showbiz oткровенията на артиста идват единствено няколко дни откакто обществено загатна за собствен непосредствен другар, който го убеждавал, че един ден безусловно би трябвало да изиграе починалия реализатор на " Hound Dog ". При това още преди филмът " Елвис " да влезе в продукция. А в този момент излиза наяве, че този неназован другар е точно Ванеса.

" Слушахме дружно песента на Елвис по радиото и аз започнах да припявам. Тогава приятелят ми ме погледна и сподели: " Ти би трябвало да изиграеш Елвис. ", споделя Остин. И прибавя, че малко по-късно след този случай сътрудникът му се обажда и му загатва за бъдещия филм. " Целият настръхнах. И повярвах, че всичко това не е инцидентно. Не знаех дали съм задоволително добър, само че взех решение да дам всичко от себе си. "
 Остин Бътлър, “Елвис ”, Ирен Бартлет и промененият глас на артиста
Какъв е казусът с акцента на Елвис

Търсен резултат или естествена смяна

31-годишният Бътлър стартира да се среща с 34-годишната Хъджинс още през 2011 година През 2020 година обаче двойката разгласи края на връзката си. В момента Остин е в сантиментални връзки с модела Кая Гебер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР