В последно време Кристиан Костов често попада на страниците на

...
В последно време Кристиан Костов често попада на страниците на
Коментари Харесай

Кристиан Костов си има гадже от Русия? Ето какво знаем за нея

В последно време Кристиан Костов постоянно попада на страниците на таблоидите по една или друга причина, а неотдавна името му бе забъркано с това на международната шампионка по фигурно пързаляне Евгения Медведева. Руски уеб сайтове писаха, че двамата били гаджета, а самата Евгения постоянно попада под прожектора на светлините, тъй като не е ясно дали има човек до себе си. 

Слуховете бяха подбудени от общата фотосесия, която Евгения и Кристиан направиха, а на нея те наподобяват доста близки. Двамата в никакъв случай не са се тормозили от слуховете и не крият топлите си другарски усеща, като постоянно се появяват дружно на обществени места.

Крис и Женя се срещат инцидентно в студиото на предаване, в което коментирали резултатите от " Евровизия " 2018. Именно тогава се сприятелили и непрекъснато поддържали контакт.

Виж още: Историята на една обич: Арти и Криси Дончева празнуват 

Клюкарските уеб сайтове обаче побързаха да трансфорат положителното им другарство в освен това. Връзката сред шампионката и артиста се основава напълно на взаимно почитание, само че отхвърлят да има романс посред им.

" Какво ни свързва ли? Вече започнах да се безпокоя повече за нея, в сравнение с за себе си. Наистина! Ние сме доста близки другари. Когато се реалокира в Канада, беше сложен интервал. Любов? Не, ние сме просто другари ", сподели преди време Кристиан.

Виж още: Откраднатото лято на София Маринкова: Между фотосите на " Пътят на достойнството " и романтиката на морето

Фигуристката пък се пошегува в ефира на Love Radio, че двамата живеят дружно и имат две деца. " Ние сме положителни другари и поддържаме непрекъснато връзка, имаме доста общи ползи, поддържаме се в сложни моменти. Това е едно голямо другарство, само че не сме двойка ", безапелационна е Медведева.

Виж още: Танците на стълб са новия шлагер измежду родните звезди: Ето кои яки мацки го практикуват

Изображение: https://www.instagram.com/jmedvedevaj, https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР