В последно време Бритни Спиърс може да е щастлива в

...
В последно време Бритни Спиърс може да е щастлива в
Коментари Харесай

Ще се срещнат ли Бритни и майка й в съда

В последно време Бритни Спиърс може да е щастлива в любовта и да е в супер форма, само че връзките с родителите й не престават да й носят съществени главоболия.

Преди няколко месеца певицата загуби попечителството над децата си поради обвинявания в упражнявано принуждение от страна на татко си Джейми. Години по-рано двамата се срещнаха в правосъдна зала, тъй като той изиска повече пари, с цел да бъде в ролята на неин управител.

Сега пък майката на Бритни е тази, която е решила, че има финансови искания към нея . През 2004 година певицата сътвори SJB Revocable Trust, с който да отбрани благосъстоянието си и да обезпечи безпроблемно бъдеще на своите синове, в случай че нещо се случи с нея.
 Снимка 488287

Няколко години по-късно обаче, откакто бе призната в психиатрична клиника и започнаха проблемите й с алкохола, бащата на Спиърс бе избран като един от хората, които могат да се разпореждат с нейното благосъстояние. И това бе по този начин до 2019 година, когато самичък се отхвърли от тази роля.

А в този момент майка й Лин има да получи достъп до финансовите й активи. Всъщност, това искане е от предходната година, малко след отхвърли на Джейми, с цел да не остане милионите на звездата без сигурен човек, който да се грижи за тях. Сега обаче е подадено и пред съда в Лос Анджелис, предава ET.
 Бритни Спиърс и случаят със запалването на фитнеса в дома ѝ
Как Бритни Спиърс изгори фитнеса си до основи

Раз, два, три... готово

Не излиза наяве обаче дали и самата Бритни счита, че майка й би трябвало да заеме тази роля . Ако беше по този начин, може би двете щяха да намерят метод да се схванат и отвън съда. Но следва да разберем какъв ще бъде изходът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР