В последния епизод на подкаста The Metallica Report в края

...
В последния епизод на подкаста The Metallica Report в края
Коментари Харесай

Целите на Джеймс Хетфийлд от Metallica за 2024 г.

В последния епизод на подкаста The Metallica Report в края на 2023 година Джеймс Хетфийлд и Робърт Трухильо говорят за някои акценти от международното турне на M72, както и за задачите си за 2024 година
 Metallica в цифри - кой е най-богатият член на групата
Кой е най-богатият в Metallica

Какво е благосъстоянието на всеки един от музикантите

Трухильо загатва, че е изучавал френски по време на пандемията и би желал да се върне към езиците, както и да стане по-организиран в " живота в дома ".

Що се отнася до Хетфийлд, фронтменът на Metallica признава, че нормално не влага доста размисъл в новогодишните неща, само че размишлявайки върху миналата година, е супер признателен за това, което има и през което е минал.
 Снимка 647634

" Винаги се пробвам да гледам напред към това, което ще донесе идната година ", споделя Хетфийлд. " Колкото одъртявам, толкоз по-лесно става. Така че, постоянно чакам с неспокойствие да се върна на пътя, да свиря на някои концерти, виждайки както някои познати, по този начин и нови лица. "
 Linkin Park - единствената тайфа, която се пошегува с Metallica
Единствената тайфа, която се осмели да се пошегува с Metallica

Една забавна история от Майк Шинода

Гледната точка на Хетфийлд за близкото бъдеще в действителност е такава, от която всички можем да вземем поука.  " Предполагам, че Новата година е нещо като пречистване и имам нова цел или нещо сходно ", разкрива още Хетфийлд. " Наистина просто не преставам да се пробвам да се модернизирам, да ставам по-добър, да имам по-добро отношение към живота и този на другите хора. Просто се пробвайте да донесете допустимо най-вече наслада на хората ", заключва фронтменът на Metallica.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР