В последния епизод на Женени от пръв поглед“ младоженката изтъкна

...
В последния епизод на Женени от пръв поглед“ младоженката изтъкна
Коментари Харесай

Зрителите На Бунт Срещу Юлия От Женените! Буквално Я Попиляха, Вижте!

В последния епизод на „ Женени от пръв взор “ младоженката посочи и аргументите, заради които поставя завършек на брака си с Мишо.

Юлия показа, че съгласно нея брачният партньор й е небрежен, не си чисти масата след хранене, доста е затворен и няма връзка посред им. За несполучливия опит да бъдат семейство продавачката трансферира виновността напълно на Михаил.

Феновете на предаването обаче имат радикално друго мнение за случилото се. В формалната страница на „ Женени от пръв взор “ те не икономисаха рецензиите си към Юлия. Зрителите нарекоха продавачката капризна и претенциозна. Във всички епизоди на предаването тя постоянно беше недоволна от нещо – от времето, от стаята, от Мишо. И това не остана неусетно от почитателите. Претенциите на Юлия започнаха още от медения им месец с Михаил и не стопираха до края на предаването.

Пред психолога на шоуто продавачката не скри, че привличането към брачна половинка й е едвам 10%, макар, че по буйните целувки на сватбата този факт не пролича. Юлия сподели, че към момента търси идеалния мъж и това не е Михаил, макар всички старания, който музикантът постави, с цел да завоюва уважението и любовта на брачната половинка си.

Феновете са безапелационни, че в случай че Юлия продължава да се държи по този начин високомерно и непрекъснато демонстрира искания, няма в никакъв случай да срещне „ принца на бял кон “, който чака и ще си остане остаряла мома.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР