В последния епизод на Денсинг старс“, Атанас Месечков обяви, че

...
В последния епизод на Денсинг старс“, Атанас Месечков обяви, че
Коментари Харесай

Кой ще замени Наско Месечков в „Денсинг старс“?

В последния епизод на „ Денсинг старс “, Атанас Месечков разгласи, че ще се подложи на интервенция, без обаче да прецизира за каква тъкмо намеса става въпрос.

По всяка възможност обаче ще има и оздравителен интервал и към момента не се знае дали са му намерили заместител.

 

Зрителите са безапелационни, че ще липсва, в случай че се откаже от предаването. Истината е, че танците постоянно са били огромната му пристрастеност и той е повече от благополучен, че има опция да се изявява в сходен формат. За никого не е загадка, че хореографът е женен за заможната собственичка на лаборатории Кремена и не го прави поради хонорара, а поради самата страст. Месечков от години разчита на финансовите благоприятни условия на брачната половинка си.

 

Той се ожени за богаташката преди 8 години и от този момент животът му се промени радикално. След като за известно време заряза медийните изяви, в този момент явно е решил да се върне на дребния екран, само че за жалост контузията му още веднъж ще го смъкна от сцената.

Преди да се отдаде на фамилния живот, той излизаше и си лягаше най-вече с мъже, само че откакто желанието му за наследници стана негов приоритет, се ожени за Кремена. Двойката имат две деца – Айлин и Давид. Според осведомени Месечков слушал жена си за всичко, защото от нея зависи материалното му богатство. В началото, защото била доста хлътнала по него, Кремена била доста толерантна, само че с времето почнала да демонстрира лютия си манталитет и постоянно се случвало да го овика и даже да го унижи на обществени места. Той за разлика от нея, не си разрешавал да й отвръща жестоко, защото се тормозил, че може да го зареже. За да покрива условията на брачната половинка си, Месечков се старае да поддържа външния си тип.

 

Макар преди две години да си присади коса към днешна дата той още веднъж се подвизава с гола глава. Очевидно е решил, че перчемът му стои неестествено и го е разкарал. Запознати настояват, че за присаждането на коса е ходил до Турция, само че не е останал удовлетворен от резултата.

 

Съпругата му има един бракоразвод зад тила си отпреди 8 години, който се случи точно поради него. Отначало двамата били единствено другари – Кремена посещавала залата му за танци, само че след това нещата станали съществени.

Бисексуалният хореограф и Кремена, са дружно от 2016 година, когато подвигнаха обилна женитба с доста посетители край морския бряг.

 

Преди да се ожени, Месечков имаше интимна връзка и с сегашния евродепутат Андрей Ковачев, само че откогато е с жена си, като че ли се е кротнал и е безапелационен, че тези истории, са останали в предишното.

Жена му има и още две деца от първия си брак, само че те са огромни и живеят настрана.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР