В последните три месеца България е отнела 12 златни паспорта,

...
В последните три месеца България е отнела 12 златни паспорта,
Коментари Харесай

Зарков с нови разкрития за златните паспорти

В последните три месеца България е лишила 12 " златни " паспорта, за други пет процедурата е в ход. Това заяви служебният министър на правораздаването Крум Зарков в изявление за Българска телеграфна агенция, откакто взе участие в закрито съвещание на подкомисията на Европейския парламент за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Брюксел.

Той означи, че въпросът със " златните " паспорти - за даване на поданство против вложения - е бил издигнат на днешното съвещание на подкомисията. Зарков посочи, че общо България до момента е издала малко над 120 такива паспорта. Проверката на ДАНС за всеки един продължава. Министерството на правораздаването показва, че когато дойдат задоволително ясни данни, не се колебаем изобщо да изпратим предложение до президента да им бъде отнето поданството, съобщи министърът.
-->
Той добави, че откакто бяха признати законови промени в предходното Народно заседание, в този момент като министър на правораздаването подписва претенции за лишаване на поданство, тъй като е било открито, че вложенията, които са били направени, с цел да се получи, се оказват несъществуващи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР