В последните седмици станахме свидетели на една необичайно бърза спрямо

...
В последните седмици станахме свидетели на една необичайно бърза спрямо
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: СУ показа двоен аршин за Михаил Мирчев и Стойчо Стойчев

" В последните седмици станахме очевидци на една извънредно бърза по отношение на проф. Мирчев след писмо от група студенти. Поводът е недопустим, съгласно тях, изказ на проф. Мирчев по време на лекции.
По тяхната оценка /казвам по този начин, тъй като персонално не съм изгледала/изслушала целия цикъл лекции, имам информация единствено от извадките в медиите/ професорът употребява тирада на омразата. До тук добре. Всеки има право на мнение, както и да го отбрани - имам поради тези будни студенти. Като резултат от всичко Етичната комисия на СУ преглежда случая и въз основа на нейното мнение проф. Герджиков взема решение за преустановяване гражданския контракт на проф. Мирчев, написа психиатърът.
 Иван Бакалов: Хвърлянето на яйца по пишман анализатор Стойчо не е против изказано мнение Иван Бакалов: Хвърлянето на яйца по пишман анализатор Стойчо не е против изказано мнение
" Ама доста деликатни, бе. Осъждали хвърлянето на яйца. Абе, в Париж щяха с камъни да ви замерят и да ви подпалят колите, бе демагози нй...
" Аз няма да адвокатствам на проф. Мирчев, защото не съм осведомена с детайлите на лекциите. Прави ми усещане обаче бързината на реакцията по отношение на него и неналичието на такава по отношение на Стойчо Стойчев, който ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ през лятото и по-късно ПЕРСОНАЛНО МЕ НАПАДНА в обществената мрежа със фотоси от болничното заведение, която управлявам и избрания от вида на #БУЛЯ ЦВЕЦКА и ГЪЛЪБАРНИК.

И реакцията от страна на управлението на СУ беше едно писмо от проф. Герджиков, част от което ще обявявам в този момент. До сегашния миг смятах, че ще наруша етичните правила, правейки обществено публично писмо до мен в персонално качество. Е, към този момент не считам по този начин. Защото виждам, че двойният критерий работи и аз интензивно се опълчвам на това.

Защо младежите не биват да бъдат обучавани от проф. Мирчев, употребявал език на омразата, а може да бъдат обучавани от Стойчев, който искрено заплашва със фотоси в жанр ку-клукс-клан и размахва междинен пръст?
 Софийският университет в профил проф. Михаил Мирчев след скандал Софийският университет в профил проф. Михаил Мирчев след скандал
Софийският университет " Св. Климент Охридски " приключва гражданския контракт на проф. Михаил Мирчев. Това се споделя в публично обявени...
Защо Етичната комисия на СУ преглежда държанието на чиновниците единствено в границите на работното време? Много е комфортно да разделяме един субект на работно и извънработно време. Да, но не /Петко Бочаров/. Човекът е цялостен и реагира във всяка обстановка с всичко, което има като образование, обучение, минал опит, прочувствен разсъдък и т.н /ако ги има, де/.

Аз няма да умъртвявам никого, изключително простака с безмълвие. Защото това наше себеопазващо държание докара до властта на НЕЙНО ВЕЛИКО НИЩОЖЕСТВО ПОСРЕДСТВЕНОСТТА! И от доста години тя ВИЛНЕЕ по нашите земи. И резултата го виждаме всички ние. И мъчително го усещаме.
Защото " простакът е кремък твърд " и той постанова своите " правила ". Мълчейки, ние ставаме съучастници в това закононарушение по отношение на нас, децата и внуците ни. И се забавляваме с постове за калинки.

 Политически зоопарк: Защо СУ уволни професор Мирчев? " Политически зоопарк ": Защо СУ уволни професор Мирчев?
Софийски университет приключи гражданския контракт на проф. Михаил Мирчев. Етичната комисия на висшето образователно заведение удостовери, че зас...
Или с великодушните въпроси " Ама за какво се занимаваш с тоя Стойчо ". Хайде, хора, опомнете си и спрете да убивате простака с безмълвие. Иначе да вземаме гумичката и да изтриваме България от картата на Европа. Аз няма да го направя, а Вие? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР