В последните седмици принцесата на Монако сякаш се опитва да

...
В последните седмици принцесата на Монако сякаш се опитва да
Коментари Харесай

Принцеса Шарлийн и една среща с папата

В последните седмици принцесата на Монако като че ли се пробва да навакса месеците, в които беше принудена да остане надалеч от княжеството поради здравословни проблеми. Тя взе участие в публични събития, намира се с туристи и се радва на триумфите на децата си.
 Принцеса Шарлийн, принц Жак и принцеса Габриела и летните им завършения в Seadventures Summer Camp
Голямата горделивост на принцеса Шарлийн

С какво я зарадваха принц Жак и принцеса Габриела

А не щеш ли Шарлийн направи и първото от много време посещаване отвън Монако.

44-годишната принцеса и принц Алберт дойдоха на визита във Ватикана във вторник, 20 юли. Двамата се срещнаха с папа Франциск в двора на апостолическия замък Сан Дамазо.

За разлика от визитата й във Ватикана през 2016 година, този път Шарлийн беше заложила напълно на черен тоалет - елегантна рокля Terrence Bray, комбинирана с огромно украшение с кръст и мантила. Само бежовите обувки на ток Louis Vuitton правеха изключение.

Обичаят за визита при папата повелява посетителите от женски пол да са облечени в черно. От правилото обаче има изключение за някои кралски особи от католически страни - те имат право да носят бяло, както направи и Шарлийн преди шест години.

Това е по този начин наречената " Привилегия на бялото " (Privilege du Blanc), прецизира се в известния Instagram профил Dress Like A Princess.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР