В последните правни документи, представени по делото на Меган Маркъл

...
В последните правни документи, представени по делото на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган Маркъл отвърна на баща си в съда

В последните правни документи, показани по делото на Меган Маркъл и английските издатели Associated Newspapers , херцогинята непосредствено отвръща на изказванията на своя татко Томас Маркъл, че в никакъв случай не му е пособия финансово, въпреки той да е плащал за образованието ѝ в лицей .

Меган опроверга обвиняването му, разкривайки, че е правила „ доброволни вноски “ за своя родител, когато стартира да получава доходи като актриса през 2014 година Плащанията обаче стопират след сватбата на Меган и Хари през 2018 година, към която връзките сред херцогинята и нейния татко стартират да се разпадат.

View this post on Instagram
Beautiful Meghan at 15 with her Dad! #BritishRoyalFamily #MeghanMarkle #PrinceHarry #DukeofSussex #DuchessofSussex #ArchieMountbattenWindsor #WomenEmpowerment #WeloveyouMeghan #DoriaRagland #ThomasMarkle

A post shared by Meghan Markle Fan (@meghanmarkle_archive) on Nov 15, 2019 at 1:00am PST

В правосъдните документи, до които The Mirror получава достъп, Меган разкрива още, че освен Томас е плащал за образованието ѝ в Северозападния университет . Тя твърди, че нейната майка Дория Рагланд е съдействала за разноските за образование, а самата Меган също е получила дотация и е работила на ненапълно работно време .

„ Във всеки случай се признава и в никакъв случай не е отричано, че бащата на ищеца я е подкрепял през цялото ѝ детство и в юношеските ѝ години “, се споделя в законната документи. „ Г-н Маркъл не e плащал за цялото образование на ищеца в колежа. Майката на ищеца също е допринасяла за заплащанията в университета. В допълнение, ищецът е получавала стипендии за университетски достижения, което е намалявало дължимите такси за образование. “

В документа се споделя още: „ Ищецът също така е подхванала стратегия за работа и образование, при която приходите, получени в от извънкласна работа в кампуса, са били прилагани непосредствено за обезпечаване и понижаване на разноските за образование, като по този метод е допринасяла персонално за него. “ След като е получила роля в сериала „ Костюмари “ Меган е правила вноски към приходите на Томас, които „ не са към заплащания по заем, а само за даване на персонална финансова поддръжка на своя татко “.

Причината за сегашния правосъден развой е писмо на Меган към Томас, оповестено по-късно от The Daily Mail без нейно позволение , напомня InStyle. Херцогинята упреква изданието в „ тормоз, оскърбление, манипулиране и употреба “ на Томас, а в случай че завоюва делото, Меган споделя, че ще подари средствата от отплата за щедрост.
Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня 20 фотоси  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР