Селин Дион си постави цел, докато се бори със Синдрома

...
Селин Дион си постави цел, докато се бори със Синдрома
Коментари Харесай

,,Трябва да се науча да живея с това: Селин Дион разголи душата и тялото си

Селин Дион си сложи цел, до момента в който се бори със Синдрома на скования човек.

„ Искам да бъда допустимо най-хубавата “, споделя Дион в изявление за новото издание на Vogue France. „ Целта ми е да видя още веднъж Айфеловата кула! “

Завръщането към концертите онлайн някой ден също стимулира суперзвездата, само че до момента в който Дион е непоколебима в отдадеността си да се възвърне от рядкото неврологично заболяване, тя не е толкоз сигурна по кое време ще може да се върне на сцената. И въпреки всичко ето я още веднъж на корицата на френския Vogue.
                             

„ Не мога да отговоря на това, тъй като в продължение на четири години си споделях, че няма да се върна. Така, както стоят нещата, не мога да застана пред вас и да ви кажа: „ Да, след четири месеца “. Не знам... Тялото ми ще ми каже. ”

Дион споделя, че не е победила заболяването. „ Все още е в мен и постоянно ще бъде. Надявам се, че ще намерим знамение, метод да го излекуваме с научни проучвания, само че към този момент би трябвало да се науча да пребивавам с това “ , споделя 56-годишната суперзвезда. „ Пет дни в седмицата се подлагам на физическа и вокална терапия. Работя върху пръстите на краката, коленете, прасците, пръстите, пеенето, гласа. “

„ Трябва да се науча да пребивавам с това в този момент и да спра да се колебая. В началото се питах: Защо аз? Как се случи това? Какво съм направила? Това моя е неточност ли е? “
                             

Дион споделя, че е мъчно физически и душевен да се бори със положение, за което няма лек.

„ Не желая просто да очаквам. Морално мъчно е да се живее ден за ден. Трудно е, работя доста интензивно и следва да бъде още по-трудно “ , споделя тя. " Утре идва нов ден. Има едно нещо, което постоянно ще имам, и това е волята. Това е пристрастеността. Това е фантазията. Това е решимостта. ”

Дион разгласи, че страда от синдрома през декември 2022 година, когато приключи проектите си в Resorts World, както и международното й турне Courage. Наскоро тя направи няколко обществени изяви, като разгласи Тейлър Суифт за притежател на премията Грами за албум на годината на 4 февруари в Лос Анджелис и посети мача сред Бостън Бруинс и Ню Йорк Рейнджърс в TD Bank Garden на 21 март.
                             

Това докара до спекулации, диалози и оптимизъм, че тя може да се върне към Resorts World Theatre даже до края на тази година. Засега обаче Дион не се ангажира с този или който и да е времеви небосвод.

„ Така като виждам имам два избора. Или упражнявам като спортистка и работя супер старателно, или се изключвам и всичко свършва, заставам си у дома, чувам си песните, стоя пред огледалото си и си пея “ , споделя тя.

„ Избрах да работя с цялото си тяло и душа - от главата до петите, с медицински екип. Искам да бъда допустимо най-хубавата ”
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР