В последните минуто по време на Общото събрание на Левски

...
В последните минуто по време на Общото събрание на Левски
Коментари Харесай

Острите реплики, които са си разменили Боримиров и Ивков на Общото събрание

В последните минуто по време на Общото заседание на Левски се развихри скандал межу ръководителя на УС на Левски Даниел Боримиров и някогашният към този момент изпълнителен шеф Иво Ивков.

Той е в продължение на пререканията, които двамата имаха предходната събота, когато участваха на срещата с почитателите. Героят от Съединени американски щати 94 съобщи, че Радослав Разпопов е напуснал Левски точно поради Иво Ивков.

" Ивков искаше да бие Разпопов. И аз съм имал пререкания с Ивков. А и други чиновници на клуба са ми се оплаквали от него ", разкри Боримиров.

" Много заплашителен ме изкарахте, само че съгласно мен съм бил мек. Никого не съм бил, а единствено съм гонил хора от кабинета си. Нека Боримиров каже откогато е в УС - защо тъкмо дава отговор и коя работа е приключил изначало до край? ", попита Ивков.

" Иво, къса ти е паметта. Аз уреждах наши футболисти да се лекуват в Германия. Аз преговарях с играчи, които желаеха пари от Левски. Клубът дължеше 360 000 на Симеон Славчев и се споразумяхме.

Аз взех решение въпроса и с подготовката в Турция, дължахме пари за лагера, а вие ги лъжехте, че ще платим, само че аз взех решение въпроса ", отсече Боримиров.

Ивков му отвърна: " Когато ти сподели, че си се схванал със Славчев, на другия ден той пристигна при мен и ми изиска 150 000 евро. Обидно ми е да приказвам с теб, ние сме разнообразни светове. През последните 10 години ти под една или друга форма си бил в ръководството на Левски. "

" И на мен ми е обидно. Може би напитките, които пиеш, не ти се отразяват добре. Така че внимавай с тях ", с тези думи на Боримиров завърши размяната на удари.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР