В последните месеци слуховете за обтегнатите отношения на принцеса Шарлийн

...
В последните месеци слуховете за обтегнатите отношения на принцеса Шарлийн
Коментари Харесай

Когато Шарлийн и Алберт го направят шест пъти за една седмица

В последните месеци слуховете за обтегнатите връзки на принцеса Шарлийн и принц Алберт още веднъж са на дневен ред. Въпреки това ги видяхме не един път и два пъти дружно на всемирски събития. Не пропуснаха и постоянната си фамилна почивка на морето, което още повече ни обърква само че отношение на положението на техния брак.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт щастливи на фамилната си почивка на остров Корсика
Когато Шарлийн и Алберт са дружно и са щастливи

Напук на всички подозрения

През миналата седмица пък кралската двойка на Монако направи нещо, което не се беше случвало от дълго време - появи се цели шест пъти на разнообразни места в границите на единствено седем дни. А това е доста мощен знак от съпрузите, които избират дейностите пред думите, когато става дума за връзките им.

Маратонът стартира с наличие на събитие по случай стартирането на ефирен канал, на което двамата позираха усмихнати пред камерите. За мотива брачната половинка на монарха заложи на грациозен сет от сатенен топ и разкроен панталон в гальовен цвят.

След това принц Алберт и принцеса Шарлийн бяха домакини на церемониален обяд в кралския двор, специфичен посетител на който бе френския дипломат в княжеството. Видяхме ги още веднъж един до друг, а този път принцесата избра елегантна рокля в тъмносиньо с голи плещи и огромна огърлица за акцент.

След това видяхме кралската двойка в по-небрежна конюнктура на откриването на благотворителния шампионат по голф, проведен от фондацията на принцеса в Монте Карло.

Самата тя също показва своите спортни умения и макар че беше облечена в дълга, черна рокля, се оправи забележително с голф стика. Съпругът й също смъкна сакото и запретна ръкави в опит да вкара топчето в дупките.

Четвъртото събитие на натоварената седмична стратегия на съпрузите бе отбелязването на 100-годишната от рождението на принц Рение III, бащата на принц Алберт. То се състоя в Националния съвет на Монако. Програмата включваше прожекция на филм в чест на монарха, както показване на галерия с негови фотоси, предава Daily Mail.

За край принцеса Шарлийн и принц Алберт отново се появиха дружно пред обществеността на обичайния годишен пикник в княжеството.

Компания им правеха и двете им деца, които като че ли не изглеждаха изключително очаровани от вниманието към тях, до момента в който родителите им демонстрираха непосредственост и не спираха да си разменят влюбени погледи.
 Принцеса Шарлийн и новината, че е изтрила Instagram профила си
Драматичното решение на принцеса Шарлийн

Какво се случва в княжеското семейство

След това съпрузите изгледаха от трибуните ръгби мача сред Южна Африка и Шотландия и още веднъж не стопираха да се усмихват напук на всички спекулации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР