В последните месеци полицията е арестувала 13 знакови автокрадци в

...
В последните месеци полицията е арестувала 13 знакови автокрадци в
Коментари Харесай

Екипи на СДВР, Жандармерията и Отряда за борба с тероризма на пос...

В последните месеци полицията е арестувала 13 знакови автокрадци в София и следи общо 17 групи занимаващи се с този тип закононарушения. От полицията регистрират близо 50 % спад на кражбите на коли.

 

От Столична дирекция на вътрешните работи поддържат и връзка с разследващите служби, с цел да могат да разполагат с изпреварваща информация за хора, които биха направили провокации у нас след нападението на " Хамас " над Израел.

 

" Екипи от Столична дирекция на вътрешните работи от Главна дирекция " Жандармерия " и СОБТ, които обезпечават сигурността на голям брой обекти на територията на София, на които се събират, образоват, работят жители на Израел ", съобщи ст. комисар Николов.

 

Специално внимание от столичната полиция отделят и на региона към Централна гара, където има събрани повече хора от арабски страни:

 

" Има засилено полицейско наличие и взаимни екипи от патрули на съответните районни ръководства и нашите профилирани сили към столична дирекция. Още повече, че Централна гара е основен обект с огромен пътникопоток, който основава предпоставки и за джебчийски обири, и за грабежи ".

13 знакови автокрадци са задържани от полицията в София през последните месеци, изясни още старши комисар Любомир Николов:

 

" Като три от тези 13 лица са арестувани към този момент по 2 пъти в границите на 4 месеца. Такива са да вземем за пример Данчо Релето, Руснака, Геле Главата. Сред арестуваните лица са и 5 от знаковите фигури от контингента по тази линия, сред тях към този момент попада и Пуйката, и Войника, Софиянеца ".

 

Дни преди локалните избори шефът на Столична дирекция на вътрешните работи изясни, че в столицата досега има 14 задържани за пазаруване на гласове:

" Дори през вчерашния ден докладвахме следващата реализация против лице, купуващо гласове в Софийската районна прокуратура ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР