В последните години Марк Уолбърг направи някои значителни промени в

...
В последните години Марк Уолбърг направи някои значителни промени в
Коментари Харесай

Марк Уолбърг е на път съвсем да се откаже

В последните години Марк Уолбърг направи някои обилни промени в живота си. Като това да стартира да се занимава с фешън бизнес и ресторантьорство и да смени местожителството си - от Калифорния в Невада. И най-много да прекарва повече време със фамилията си.

Затова не е чудно, че холивудската звезда вече се замисля и даже намерено приказва за пенсиониране, що се отнася до актьорската му кариера. " Все още работя доста старателно ", споделя 52-годишният Уолбърг пред Cigar Aficionado за новия брой на списанието. " Но не мисля, че това ще продължи в дълготраен проект. Надали ще мога да работя още дълго с темпото, в което съм в този момент. Защото не е елементарно. "

Актьорът, който има две дъщери - Ела (20 г.) и Грейс (13 г.) и двама сина - Майкъл (17 г.) и Брендън (14 г.), които споделя със брачната половинка си Риа Дърам, към този момент е приказвал обществено за желанието си да се откаже от киното и да се отдаде на околните хора.
 Снимка 634690
Източник: GettyImages

Още през 2022 г. Марк Уолбърг каза пред Entertainment Tonight, че би желал да се отдръпна от актьорството " колкото се може по-скоро ".

И очевидно, въпреки и последователно, това стартира да се случва, а първата крачка е точно преместването на артиста в Лас Вегас, Невада. " Да мога да осигуря на децата си по-добър живот, без значение дали щерка ми ще желае да практикува конен спорт или синът ми баскетбол или голф - това е смисълът за мен. Това беше и концепцията на преместването ни, да дадем ново начало и благоприятни условия за децата. "

И въпреки всичко зовът на Холивуд към момента не изчезва за Уолбърг, който сега има пет актьорски плана пред себе си. Освен това той е и сполучлив продуцент, въпреки да споделя, че поел тази роля " по нужда ". " Не желаех да седнал съм и просто да очаквам някой продуцент да забележи кино лентата ми. Винаги съм бил доста деен и желая да мога да основа личната си орис ", безапелационен е артистът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР