В последните години животът на Джордж Клуни е изпълнен предимно

...
В последните години животът на Джордж Клуни е изпълнен предимно
Коментари Харесай

Когато Джордж Клуни си помисли, че няма да оживее

В последните години животът на Джордж Клуни е изпълнен най-вече с щастливи мигове със брачната половинка му Амал и близнаците им Ела и Александър. Но една преживелица съумя съществено да стресне артиста и да му остави горчив спомен за дълго време.
 Джордж Клуни, случаят на снимачаната площадка на Rust и какво мисли за оръжията
Джордж Клуни и оръжията на снимачната площадка

Актьорът е доста деликатен

През 2018 година Клуни катастрофира със своя мотор в Сардиния . Докато пътува за фотосите на сериала Catch 22, той е ударен от автомобил и се озовава в болница. А в новото си изявление за Sunday Times връща лентата към тези моменти сред живота и гибелта.

Звездата от " Спешно поделение " не крие, че до момента в който е лежал на асфалта е считал, че ще почине . Много добре си спомня и по какъв начин непознати хора са се събрали към него и са го снимали, до момента в който той не е можел да помръдне и е чакал колата за спешна помощ.
 Снимка 468994

" Когато си прочут, това, което осъзнаваш на земята в последните си минути живот е, че за някои хора това е просто занимателно наличие за Фейсбук страницата им ", признава още Клуни с наяве отчаяние.
 Джордж Клуни, Амал Клуни и писмото до Daily Mail във връзка със фотосите на децата им
На кого е гневен Джордж Клуни

И с причина

Актьорът, който се дефинира като " кардинално положителен човек " добавя, че въпросната преживелица го е предиздвикала да осъзнае, че " ти в действителност си тук за тяхно развлечение " .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР