В последните години живеем в перманентен скандал - излизаме от

...
В последните години живеем в перманентен скандал - излизаме от
Коментари Харесай

Христо Проданов: Предсрочните избори ще бъдат тази година и ще ги спечелим

В последните години живеем в непрестанен скандал - излизаме от един и влизаме в различен, това съобщи зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Христо Проданов пред БНР.

"Не опозицията вкарва страната в тези кавги, а самите ръководещи, въз основата на корупционните схеми, които ръководят страната, довеждат до този сюжет, в който се намираме ", добави той, цитираха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

"Аферата "Ало, Банов съм " беше в резултат на това, че опозицията беше сезирана - целим да излезе нескрито това, за което сме сезирани. Недопустимо е да бяхме замълчали по този въпрос, тъй като по този начин бихме се трансформирали в съучастници на протичащото се в страната ", разяснява националният представител. Той изясни, че хората, в отчаянието си и от липса на доверие към институциите, се обръщат към опозицията.

"От две години приказваме за промяна на модела, по който се ръководи България. Не е възможно министърът, представителят на първия ешалон, да не е способен и да позволява да бъде рекетиран от втория ешалон, както той самият споделя. Какъв министър си, и имаш ли искания да управляваш цялостен бранш в страната, откакто не можеш да се оправиш с един служител, който четири години те е рекетирал? Това не е съществено за нас ", безапелационен бе Проданов.

"Предсрочните парламентарни избори ще бъдат тази година и ще ги спечелим. Основната ни задача, която би трябвало да си сложим по-късно, е да се направи главен обзор на администрацията и в нея да останат хората, които са способени и от които страната може да има изгода ", разяснява Проданов. По думите му едно от главните закононарушения на ГЕРБ е партизирането както на държавната, по този начин и на общинската администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР