В последните години Дженифър Лав Хюит остави на втори план

...
В последните години Дженифър Лав Хюит остави на втори план
Коментари Харесай

Най-важното в живота на Дженифър Лав Хюит

В последните години Дженифър Лав Хюит остави на втори проект сполучливата си актьорска кариера и се отдаде на персоналния си и фамилен живот. Актрисата, добила известност през 90-те година с филми като " Знам какво направи предишното лято ", понастоящем е на първо място щастлива брачна половинка и майка.
 7 звезди, които не съумяха в нова кариера
7 звезди, които не съумяха в нова кариера

Когато ставаш единствено за едно нещо

И в случай че от време на време припомня за себе си в обществените мрежи, то е най-много с цел да показа със своите почитатели значимите неща, които се случват в персоналния ѝ свят.

Само преди ден Дженифър означи 44-ия си рожден ден, публикувайки своя фотография в Instagram - освен това без никакъв грим и напълно залагайки на естествената си хубост.

" Събудих се в 4 в сутринта на 21 февруари и осъзнах, че към този момент съм на 44! Чувствам се признателна, благословена и щастлива, въпреки и от време на време несигурна по отношение на остаряването. Но осъзнавам, че това е естественото развиване на нещата. А и въпреки всичко, аз съм майка на три невероятни деца, омъжена съм за най-красивия и страховит мъж и имам вяра, че предстоят единствено хубави неща през идната една година ", написа Дженифър към фотографията.

Дженифър е майка на три деца - Отъм, 9, Атикъс, 7 и Ейдън, 1, които споделя със брачна половинка си Брайън Халисей, напомня Hollywood Life. И макар че постоянно приказва за фамилията си в изявления и изявленията, актрисата е и много дискретна и рядко споделя фотоси на децата в обществените мрежи.

Една от последните фотоси на дребния Ейдън, да вземем за пример, разкрива единствено гърба на детето, до момента в който то се любува на нов комплект за игра навън. Тогава Дженифър показа какъв брой е щастлива да вижда детето си по какъв начин се забавлява и по какъв начин открива всеки ден света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР