В последните дни Тамара Георгиева успя да стане по-известна дори

...
В последните дни Тамара Георгиева успя да стане по-известна дори
Коментари Харесай

Всички Плюят, Но Никой Не Подозира. Мис България Тамара Крие Черна Драма. Това Е Страшно

В последните дни Тамара Георгиева съумя да стане по-известна даже от Деси Банова. Актуалната Мис България бе попиляна от жестоки рецензии поради външния си тип. Не се мина и без нормалните подозрения, че състезанието е нагласен. А в това време софиянката обиколи редица телевизионни студия.

Вече е ясно, че Тамара Георгиева има мъж до себе си. Дори се породиха подозрения, че точно той й е уредил короната. Ако Мис България 2017 може да се радва на едно мъжко рамо, то тя страда от неналичието на друга опора в живота си. Носителката на короната е останала полусирак едвам на осем години.

Тогава Тамара губи татко си. Това е прекомерно тежка контузия, която е оставила белег върху целия й живот до през днешния ден. Но Георгиева се оказва мъжко момиче и много рано се научава да бъде мощна и борбена. Така че настоящият скандал към нейното име и състезанието Мис България не са най-трудното приключение в живота й.

Това тежко разобличаване за детството на русокоската бе разкрито от нейната близка другарка Паулина Петракиева в народен ефир. Разбира се, недоброжелателите още веднъж скочиха на Тамара и взеха решение, че това самопризнание е за да смекчи отрицателната вълна, надигнала се към нея. Мис България към този момент не е повдигала тази мъчителна тематика, написа hotnews.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР