В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. Цитирам

...
В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. Цитирам
Коментари Харесай

ПП-ДБ обвиниха Радев, Възраждане и служебния кабинет в координирана атака

„ В последните дни са налице офанзиви против парламентарната република. Цитирам „ Възраждане ” – „ В момента, в който те излязат на трибуната, ние ще ги свалим, ще ги унищожим до крайник, ще организираме прелом ”. Нека да е ясно България е парламентарна република, европейска страна, демократична страна. Ние ще бъдем поръчител, че без значение от провокациите, тези аспекти на България ще останат. Ще работим през днешния ден за едно работещо, демократично, постоянно държавно управление ”.

Това съобщи на брифинг в коридорите на Народното събрание съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Той даде думата на Явор Божанков да дочете декларацията си, която беше прекратена от напрежението в пленарна зала.

Той упрекна президента, „ Възраждане ” и служебния кабинет в координирана офанзива. „ Това ни задължава да съставим постоянен кабинет с явен европейски профил ”, сподели Божанков. „ Най-добрият метод да парираме паравоенния режим на ръководство е постоянен кабинет ”, сподели още Божанков.

„ Възраждане " приказват за ненавист, разделяне, за изменничество. Ние приказваме за строителство, за другарство, за строеж, за обич. Когато човек няма координатна система и не осъзнава протичащото се, няма по-добър от този метод да определим е кой от вярната страна на историята. Това е лакмусът ", съобщи Манол Пейков от ПП-ДБ.

Пейков сподели, че при конфликтите в пленарната зала е отишъл да поддържа своя сътрудник Явор Божанков, защото е бил самичък на парламентарната естрада, а „ Възраждане " са го нападнали като „ глутница ". И даде образец, че неведнъж е бил заграждан и обиждан от депутати от „ Възраждане ", а при напрежението през днешния ден е бил ритан.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР