В навечерието на тези преговори имаше индикации, че страните имат

...
В навечерието на тези преговори имаше индикации, че страните имат
Коментари Харесай

Мирът в Газа изглежда толкова далечен, както винаги, след като Израел отказва да приеме условията за прекратяване на огъня

В навечерието на тези договаряния имаше индикации, че страните имат неща за потребно разискване - даже области, където могат да реализират съглашение.

явно беше отворен за шестседмично преустановяване на военните дейности в подмяна на освобождението на към 30 израелски заложници от Хамас.

Няколкостотин палестински пандизчии, които сега седят в израелски затвори, също биха имали беше освободен като част от договорката.

Това беше нещо, което държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен разказа като „ извънредно обилно “.

Изображение: Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Керем Шалом на 1 май. Снимка: Reuters

Прочетете повече
Нетаняху отхвърля последните претенции за преустановяване на огъня
На британско-палестински хирург е отхвърлен достъп във Франция

Ръководителят на политическото бюро на Хамас Муджахид Исмаил Ханийе изглеждаше зает, заявявайки, че членовете на делегацията ще пътуват до Кайро с „ позитивни и гъвкави позиции “.

Във в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР