В последните дни името на Папи Ханс стана отново обект

...
В последните дни името на Папи Ханс стана отново обект
Коментари Харесай

Папи Ханс: Отне ми години да се науча да почивам като хората

В последните дни името на Папи Ханс стана още веднъж обект на десетки мнения в интернет. Поводът е най-новото му парче, което е дуетно не с кого да е, а с краля на фолка – Азис.

Песента " Тясно " провокира вълна от разнородни реакции. 

Феновете на изпълнителите изрично харесаха парчето и видеото, само че други останаха по-скоро... скептично настроени към дуетния план.

Виж още:

Така или другояче към този момент с дни се приказва за " Тясно ", а видеото натрупа от ден на ден гледания.

Папи Ханс реши обаче да показа част от мислите си в Инстаграм, а от написаното си проличава, че думите му са евентуално ориентирани към хората, които не утвърждават последната му ария.

" Отне ми години да се науча да почивам като хората. Да си легна и да не мисля за това кой каква гадория е излял върху мен денем. Едно е ясно. Колкото повече правиш, експериментираш, успяваш - толкоз повече гнусота ти се поставя ", написа Константин Трендафилов към фотографията тук:

Той написа още, че даже и да не правиш, отново ще се написа и приказва с неприятно, тъй като „ единствено тъй като стърчиш. А в Бг не обичаме да стърчат “.

Той обаче е безапелационен за едно:

" Вече съм на стадия, в който просто се излягам, поемам дъх и издишвам постепенно с мантрата: " бо̀ли ме ". Ударението е, с цел да не ме разберете неправилно. Не се напрягайте, скъпи хора (по-млади от мен, тъй като на другите не дръзвам да давам акъл). Все ще сте им криви, даже да се напрягате. Ако си добър в сърцето и не вредиш на никого, само че чуваш да приказват срещу теб - поздравления, значи успяваш в нещо. Значи стърчиш. Та, правете си вашето нещо. И не канете недоброжелатели нито в работата, нито в почивката ви. Вече знаете мантрата “, гласи цялото послание на Папи Ханс.

Споделете в мненията – съгласни ли сте с мнението на Трендафиров?

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР