В последната година пандемията ни отне възможността да пътуваме, да

...
В последната година пандемията ни отне възможността да пътуваме, да
Коментари Харесай

Новият сезон на MasterChef - околосветско кулинарно пътешествие


В последната година пандемията ни лиши опцията да пътуваме, да откриваме нови светове и не на последно място - нови кулинарни прекарвания.

Новият сезон на кулинарното предаване MasterChef обаче идва напълно скоро със поръчката да попълни най-малко част от тези неналичия. Тази година участници и фенове ще заминат на едно самобитно странствуване до далечни и екзотични дестинации, които останаха единствено идеал в последните месеци.

Хоби-готвачите, минали сполучливо през кастинга, ще ни показват своето схващане за храната като наслаждение, както и за това по какъв начин националните кухни са част от идентичността на една страна.
 Снимка 516854

Ние, в ролята на фенове, ще научим доста за разнообразни задгранични артикули, подправки и ястия и ще откриваме нови усети и страсти дружно с участниците и журито.

Първокласното странствуване из дебрите на международната кулинария ще включва ястия от дестинации като Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и други. Претендентите за купата MasterChef на България и огромната премия от 100 000 лв. ще подготвят голям брой впечатляващи и екзотични комбинации от артикули и ще изненадат с въображение, знание и умения.

Разбира се, изненадите стартират още с подбора на участниците. Сред тях тази година има артист, арбитър по плуване, преводач, инфлуенсър, публицист, фотограф и даже кулинарен блогър. Те идват от разнообразни краища на света, с цел да се изправят пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, с цел да потвърдят, че са най-хубавите.

Кулинарната конкуренция стартира на 23 февруари от 21:00 часа по bTV. Още тогава ще разберем какви изненади ни е подготвил новият сезон, както и какъв брой занимателен може да бъде стартът му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР