В портфолиото аксесори Simply Clever на SKODA фигурират десетки хитроумни предложения, основната

...
В портфолиото аксесори Simply Clever на SKODA
фигурират десетки хитроумни
предложения, основната
Коментари Харесай

Интегриран чадър и за SKODA SCALA

В портфолиото аксесори Simply Clever на SKODA фигурират десетки хитроумни предложения, главната цел на които е да направят удоволствието от притежанието и използването на колите на марката още по-високо. Сред предлаганите елементи за разделите за товарното отделение, интегрирани куки за чанти, държачи на бутилки, облекла и мобилни телефони, кошчета за дребни отпадъци, сгъваеми масички, спомагателни мрежести отделения, стъргалки за лед и много други.

Един от най-отличителните в порфолиото от над 60 Simply Clever оферти на SKODA обаче продължава да бъде интегрираният чадър, който дебютира с първото потомство на флагмана SUPERB. В момента, спасителният аксесоар е разполагаем като общоприетоо или допълнително съоръжение в буквално всички модели на марката, като при FABIA, RAPID, OCTAVIA и KAROQ той е позициониран по дредната пътническа седалка, а при UPERB и KODIAQ, а към този момент и при напълно новия компактен модел SCALA, в особено гнездо в предните врати.

SKODA SCALA, производството на която стартира в Млада Болеслав в края на миналата седмица, е първата кола на марката, която е създадена на MQB-A0 платформата на VW Group, която дава опция за интегрирането на по-типични за автомобиблите от горни сегменти системи, както и постигането на по-висока сигурност. В оборудването на новия модел ще могат да бъдат открити система за следване на пътното платно, адаптивен круз надзор, система за предупреждение при заплаха от удар и други.

ще стъпи на пазара през първата половина на тази година с избор сред пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР