В понеделник вечер в центъра на белгийската столица Брюксел двама

...
В понеделник вечер в центъра на белгийската столица Брюксел двама
Коментари Харесай

Разкриха подробности за атентата в Брюксел, вече има заподозрян

В понеделник вечер в центъра на белгийската столица Брюксел двама души бяха убити и един тежко ранен при атентат. Местните управляващи покачиха равнището на опасност в града до най-високо равнище. Националният спешен център заседава сега и моли да се заобикалят ненужни пътувания. Според федералната прокуратура този терористичен акт няма връзка с спора сред Израел и Хамас.

В същото време съгласно Националния спешен център обвиненият причинител цитира шведската народност на жертвите във видеото си в обществените медии като претекст за нападението си. Именно поради това шведските последователи към момента не са получили позволение да изоставен стадион „ Крал Бодуен “ и се търси метод по какъв начин те да бъдат изведени по безвреден метод.

„ Въз основа на тези обстоятелства и изказванието бяха взети незабавни ограничения за сигурност, с цел да се защитят шведските последователи допустимо най-добре “, оповестиха от Националния спешен център.

Властите в Белгия към този момент имат обвинен за атентата в Брюксел. Това е Слайем С., който самичък се е провъзгласил за член на " Ислямска страна ". Заподозреният причинител на стрелбата е разгласил видео в обществените медии по време на случая, в което споделя на арабски, че е „ умъртвил “ „ трима шведи “. Става дума за мъж от Схарбек, за който се знае, че е радикализиран.

Мъжът, за който се счита, че е от тунизийски генезис въз основа на акцента му, се хвали с убийствата на неверници. Той носи същото оранжево яке на видеото като причинителя на стрелбата и наподобява, че върви по улицата. Той се оглежда, споделя името си и се назовава „ войник по пътя към Аллах “. „ Ние живеем по пътя на нашата религия и умираме по пътя на нашата религия. “ След това той още веднъж повтаря името си и споделя: " Убих трима шведи, популярност на Аллах. "

Преди това Слайем С. е споделил и различен видеоклип със известие, в което споделя „ в името на Божията книга се жертват души и кръв “.

Still want to call Islam religion of peace? Another one muslim terrorist this time in Brussels (Belgium) bragging how he murdered swedish tourists for the name of ISIS.
It is last time European countries should change the laws about accepting imigrants who consider them enemies!
— ZOKA
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР